ПОДАТКОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ТА МОЖЛИВОСТІ ЙОГО ПІДВИЩЕННЯ В УКРАЇНІ О О Шеремет Ефективна економіка 5 2013

ПОДАТКОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ТА МОЖЛИВОСТІ ЙОГО ПІДВИЩЕННЯ В УКРАЇНІ О О Шеремет Ефективна економіка 5 2013

Регіональна комісія з розгляду пропозицій щодо напрямів, на які спрямовується субвенція з державного бюджету місцевим на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, затвердила відповідний перелік проєктів. «Ми маємо зробити все можливе для подальшого впорядкування процедури проведення перевірок суб’єктів господарювання контролюючими органами, спростити та вдосконалити механізми одержання документів дозвільного характеру. Зробити так, щоб споживач відчув це в своїй практичній роботі», – зазначив Володимир Хоменко під час обговорення. Представляється, що надалі слідує однією з цілей розвитку господарського судочинства визначити саме правове й організаційне забезпечення можливості подачі позовної заяви через офіційний сайт відповідного суду в мережі Інтернет, надіслання електронною поштою електронних документів і документів, переведених у цифрову форму і тому подібне. У той же час, як відзначає В.І. Квашнін, з’ясовується, що перші проблеми виникають вже на етапі залучення електронних документів до матеріалів справ.

ступінь тиску на бізнес з боку податкових органів

Згідно чинного законодавства за день, до прийняття працівника на роботу необхідно надіслатиповідомлення про прийняття працівника на роботуу Державну фіскальну службу. Таке повідомлення надсилається, щодо кожного працевлаштованого працівника. Засновниками Товариства з обмеженою відповідальністю можуть бути, як фізичні так і юридичні особи (резиденти та нерезиденти). Їх кількість може бути від 1 до 100 осіб. Однак ТОВ не може мати в якості єдиного учасника інше господарське товариство, учасником якого є одна особа. Особа може бути учасником лише одного ТОВ, яке має одного учасника.

Зміни до податкового кодексу в 2018 році

Зараз експерти Коаліції “Реанімаційний пакет реформ” спільно з Міністерством фінансів закінчують розробку законопроекту про фінансову поліцію. Особлива увага приділяється тому, щоб уникнути колишніх помилок і запобігти всім можливим https://residenceslecarat.com/page-2 корупційним ризикам. Спочатку документ мав обсяг у 70 сторінок, потім в нього запропонували внести близько 40 сторінок поправок. До кінця січня 2017 року даний закон має бути доопрацьований і поданий до Кабінету міністрів.

Ліцензії на міжнародні перевезення: процедура отримання під час воєнного стану

Воно має базуватися на захисті підприємців від надмірного втручання перевіряючих та правоохоронних органів, зловживань у державному секторі економіки та демонополізації зосереджених у руках олігархів ресурсів. Бюро економічної безпеки має стати на захист бізнесу та інвесторів від недобросовісної конкуренції, тиску з боку державних органів, розкрадань і зловживань на державних підприємствах. Про актуальність та масштаб проблеми свідчить статистика Офісу генерального прокурора. Минулого року було зареєстровано 910 кримінальних проваджень у справах про ухилення від сплати податків.

Вибір податкової системи, організаційно правової форми бізнесу та підготовка самих документів

І тут дуже важливо, щоб вони були сфокусовані й однаково зрозумілі як контролеру, так і бізнесмену, до якого цей контролер прийде. Ці уніфіковані акти мають бути затверджені ще до кінця цього року. Це план роботи на найближчий час, і саме форум підштовхнув інтенсивність роботи в цьому напрямку.

Recent Comments
    Categories